ПЕРЕДМОВА - Павліха, Наталія Володимирівна (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
В умовах повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, усе українське суспільство об’єднане у своєму бажанні та зусиллях проти ворога, підтримки ЗСУ й людей, що постраждали від варварських дій агресора. Саме завдяки спільним зусиллями українського народу, й допомоги наших іноземних партнерів та друзів – ми переможемо й збережемо демократичні цінності. Мир, безпека, справедливість в третьому тисячолітті в умовах сучасних викликів російської агресії в Україні, як ніколи, мають значення. Жодна держава у світі не досягне сталого, інклюзивного, розумного розвитку без миру, відчуття безпеки та справедливості.