Політична статистика - Сальнікова, Світлана Анатоліївна; Salnikova, Svitlana А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна є важливим спеціально орієнтованим предметом, що безпосередньо сприяє розвитку професійної підготовки, формуванню та вдосконаленню певних фахових умінь та навичок у студентів-політологів. Метою курсу є отримання студентами компетенцій, знань, вмінь та навичок, необхідних та достатніх для самостійного проведення аналізу та інтерпретації первинних та вторинних даних емпіричних досліджень політичної реальності, а також для правильного розуміння відповідних публікацій та візуалізацій.
Keywords: аналіз статистичних даних; дослідження політичної реальності; політичні технології; статистичні показники