Генетика : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів ІІІ курсу біологічного факультету денної форми навчання - Лісовська, Тетяна Павлівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Lisovska, Tetiana P.; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Наведені методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Генетика” для студентів ІІІ курсу біологічного факультету, які охоплюють основні розділи навчальної програми. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.