Примусове включення західноукраїнських земель до складу Польщі - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (Львівський національний університет ім. І. Франка, 2002)
Після Першої світової війни Польща окупувала Західну Україну (Західну Волинь, Полісся, Східну Галичину). Примусове включення було підтверджене багатьма міжнародними документами та міждержавними договорами. After the World War I Poland occupied Western Ukraine (Western Volyn, Polissya, East Halychyna). The compulsory inclusion was corroborating in many international documents and in the contracts between states.
The compulsory inclusion of Western Ukraine in Poland
Keywords: Western Ukraine; compulsory inclusion; international documents; Західна Україна; примусове включення