Результати ABC-аналізу бакалаврських освітніх програм Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Наведено результати ABC-аналізу бакалаврських освітніх програм Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: ABC-аналіз; СНУ імені Лесі Українки; бакалавр; освітня програма