Туристсько-рекреаційні ресурси Рожищенського району - Павловська, Тетяна Сергіївна; Pavlovska, Tetiana S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Стаття присвячена геопросторовому аналізу туристсько-рекреаційних ресурсів Рожищенського району. При цьому охарактеризовано найбільш перспективні природні рекреаційні ресурси досліджуваної території, її природно-заповідний фонд, цінні у туристському відношенні сакральні споруди, пам’ятники, пам’ятні місця, музеї краю.

The article is devoted to analysis of geospatial recreational resources Rozhyshche district. It describes the most promising natural recreational resources of the investigated area and its nature reserve fund of valuable tourist sacred buildings, monuments, memorials, museums of the region.
Keywords: агросадиба; музей; пам’ятки археології; пам’ятки історії; природно-заповідний фонд; сакральні пам’ятки; туристсько-рекреаційні ресурси; farmstead; museums; archeological monument; historical monuments; natural areas; sacred monuments; tourist and recreational resources