Інформаційне забезпечення еколого-економічних інтересів підприємства - Ліпич, Любов Григорівна; Ющишина, Лариса Олексіївна; Lipych, L. G.; Yushchyshyna, L. O. (Національна Академія Управління, 2013)
У статті висвітлено еколого-економічні проблеми виробничих підприємств. Обґрунтовано критерії підвищення ефективності процесу інформаційного забезпечення еколого-економічних інтересів підприємства. The article highlights the ecological and economic issues of industrial enterprises. The criteria for increasing the efficiency of information support management of ecological and economic interests of the enterprise are grounded.
Information support for ecological and economic interests of enterprise
Keywords: еколого-економічні інтереси; інформаційне забезпечення; ecological and economic interests; information support