Вступ до загального і слов’янського мовознавства - Приймачок, Оксана Іванівна (My University, 2021)
Навчально-методичні матеріали до вивчення нормативної навчальної дисципліни «Вступ до загального і слов’янського мовознавства» складені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 035 «Філологія», спеціалізації 035.033 «Слов’янські мови та літератури (переклад включно)», освітньо-професійної програми «Мова та література (польська). Переклад». Видання містить силабус дисципліни, завдання й запитання до практичних занять, тести для контролю знань, запитання для підсумкового контролю, короткий термінологічний словник курсу, список рекомендованої літератури, додатки.
Keywords: загальне і слов’янське мовознавство; дисципліна лінгвістичного циклу; практичні заняття; 80(=16)(072)