Бухгалтерський облік в управлінні підприємством : конспект лекцій - Кулинич, Мирослава Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У виданні узагальнено і розкрито значимість системи бухгалтерського обліку як основного інформаційного джерела для системи управління підприємством та здійснена орієнтація на дослідження між системами взаємозв’язків та взаємозалежностей.
Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми Облік і оподаткування, спеціальності 071 Облік і оподаткування, галузі знань 07 Управління та адміністрування.
Keywords: облікова інформація; системи обліку; інформаційні потреби користувачів облікової інформації; внутрішньофірмові стандарти і форми управлінської та іншої звітності суб’єктів господарювання; 657.1(072)