Журнал роботи студента-практиканта - Індика, Світлана Ярославівна; Савчук, Світлана Іванівна; Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Журнал роботи студента-практиканта – основний документ обліку його діяльності під час виробничої практики. Видається студентові на початку практики, який після її завершення повертає керівникові практики. Журнал роботи розглядає комісія із захисту виробничої практики, оцінюючи практичну підготовку студента.
Keywords: журнал роботи студента-практиканта; виробнича практика; керівник практики; захист виробничої практики