Фізична хімія: методичні рекомендації до лабораторного практикуму - Янчук, Олександр Миколайович; Марчук, Олег Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Подано інструкції до виконання й оформлення та контрольні запитання до 9-ти лабораторних робіт. Для студентів спеціальностей 102 –Хімія та 161 – Хімічні технології та інженерія, викладачів факультету та співробітників навчальної лабораторії фізичної хімії.
Keywords: фізична хімія; методичні рекомендації; лабораторний практикум; 544