Динаміка тривалості сонячного сяйва у Волинській області - Павловська, Тетяна Сергіївна; Федчик, Аліна Петрівна; Pavlovska, Tetiana S.; Fedchyk, Alina P. (Херсонський державний аграрний університет, 2019)
Здійснено аналіз динаміки тривалості сонячного сяйва у Волинській області (метеостанція Ковель – далі МС Ковель) упродовж останніх 30-ти років (1989−2018 рр.) та порівняння виявлених змін із попередніми кліматичними нормами.
Keywords: Волинська область; тривалість сонячного сяйва; кліматичні зміни; метеостанція; геоліоресурси; світловий режим місцевості