Система обробки економічної інформації - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
У практикумі описано методику виконання лабораторних робіт з освоєння програмних продуктів “ПАРУС – Менеджмент і маркетинг 7.40”, “ПАРУС – Підприємство 7.20”, “1С:Підприємство 7.7”, Microsoft Excel та Microsoft Access. Для викладачів і студентів економічних спеціальностей.
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів (лист № 1.4/18-Г-279 від 26.06.2006)
Keywords: система обробки; економічна інформація