Психологія жертви - Сидорук, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
Бібліографічні матеріали висвітлюють соціально-психологічну модель психології жертви, основи поведінки партнерів у сім’ї та ефективні інструменти звільнення від свідомості жертви. Розміщення джерел (130 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні фонди Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського та інших провідних бібліотек України. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Психологія жертви» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології).
Keywords: бібліографічні видання; порушення особистості; трикунтник страждань; цикли агресії; 316(01)