Формування рухових умінь та навичок у дітей дошкільного віку в процесі фізичного виховання. - Дудіцька, С. П.; Dudits’ka, S. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті викладено основні погляди дослідників і вчених щодо етапів формування рухових дій та оволодіння руховими вміннями й навичками в дітей дошкільного віку в процесі фізичного виховання. The main opinions of researchers and scientifics upon the problem about the stage of development of moving actions and mastering the moving abilities and skills of children under school age in the process of physical education are presented in the article.
The Foundation of Moving Skills and Habits of Children under School Age in the Process of Physical Education.
Keywords: Етапи навчання; диференційований підхід; навички; рухові дії; засоби; способи; формування; вміння; інтерференція; структура; фактори; The stage of education; approach; habits; moving actions; means; methods; foundation; skills; interferection; structure; factors