Перекладацька практика - Ковальчук, Людмила Володимирівна; Пожарська, Наталія Володимирівна; Чарікова, Ірина Василівна; Юшак, Вікторія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації визначають основні положення щодо організації та проведення перекладацької практики студентів рівня "бакалавр", а також встановлюють вимоги до оформлення та складання звітної документації. Мета видання – сприяти самостійній діяльності студентів у сфері перекладу, допомагати їм здобути практичні навички та забезпечити єдині стандарти оцінювання результатів практики. Методичні рекомендації призначено для здобувачів освіти факультету іноземної філології.
Keywords: 81’25(072)