Вплив фізичної терапії на морфо-функціональний стан підлітків із сколіозом І-ІІ ступеня - Цюпак, Тетяна; Вронський, Михайло (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Проведені дослідження показали, що застосування засобів фізичної терапії за показниками морфофункціонального обстеження сприяють їхньому поліпшенню, а значить і виправленню дефектів хребта та закріпленню навички правильного положення тіла.
Keywords: фізична терапія; сколіоз