Вплив криз на стратегічний розвиток підприємства - Полінкевич, О.; Турчик, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено вплив криз на стратегічний розвиток підприємства
The impact of crises on the strategic development of the enterprise
Keywords: стратегічний розвиток; кризи