Німецька мова як друга іноземна. - Козак, Алла Володимирівна (My University, 2023)
Методичне видання призначене для самостійної роботи студентів із дисципліни «Друга іноземна мова (німецька)». Метою видання є формування німецькомовної комунікативної компетенції студентів, допомогти студентам у роботі із розвитку умінь говоріння, граматичних і лексичних навичок читання текстів побутової, країнознавчої тематики. Навчити студентів перекладацьких навичок, перекладати з німецької мови на українську та з української на німецьку, виражати думки у формі логічно-граматичних структур відповідно обраної іноземної мови (німецької).
Keywords: німецька мова; вправи; переклад; тексти; 811.112.2(072)