Вплив туристичного походу на функціональний стан серцево-судинної системи та антропометричні показники студентів-туристів. - Добринський, В. С.; Білера, М. О.; Dobrynskiy, V. S.; Bilera, N. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті досліджено зміни функціональних показників серцево-судинної системи та деяких антропометричних показників, що проходять під час фізичних навантажень, які організм отримує під час туристичного походу певної складності й у різних кліматичних умовах. The changes of functional indicators of the heart vascular system and some anthropometric indicators, which pass during the physical loadings, which an organism gets during the walking tour of certain complication and in different climate conditions, are investigated in the article.
Influence of Walking Tour on Functional State of Heart-Vascular System and Anthropometric Indicators of Students-Tourists.
Keywords: турист; серце; система; показники; похід; методи; дослідження; tourist; heart; system; tour; indicators; methods; researches