Проблема психосексуального розвитку особистості під час її входження до соціального простору - Кашпур, Ю. М.; Kashpur, Yu. М. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано існуючі психологічні дослідження з проблеми сексуального розвитку особистості в період дорослішання як процесу інтерналізації суспільних еталонів, а також окреслено основні етапи становлення сексуальних уявлень у підлітків та юнаків. The existing psychological investigations of the problem of individual sexual development during the period of growing up as an internalizational process of social standards are analyzed, and also the main stages of sexual concepts development of teenagers and youths are highlighted in the article.
The Problem of Psychosexual Personal Development During its Entry to Social Spaces
Keywords: психосексуальний розвиток; сексуальні уявлення; пубертатний період; статеворольова ідентифікація; psychosexual development; sexual concepts; pubertal period; sex role identification