Практикум з декоративно-прикладного мистецтва: програма навчальної дисципліни - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I.; Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Практикум з декоративно-прикладного мистецтва» розроблена відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу. Даний курс зорієнтовано на здобуття студентами практичних навичок в традиційних та сучасних техніках декоративно-прикладного мистецтва. Видання містить структуру курсу «Практикум з декоративно-прикладного мистецтва», форми та методи оцінювання. Рекомендовано студентам освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, галузь знань 0202 - «Мистецтво», спеціальності 8.02020501 «Образотворче мистецтво».
Keywords: традиційні техніки українського декоративно-прикладного мистецтва; сучасне декоративне мистецтво