Листи Лесі Українки до Ольги Кобилянської: до проблеми осмислення особистості адресантки - Подиряко, О. П.; Podyriako, O. P. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті на основі листів Лесі Українки до Ольги Кобилянської розглянуто характер поетеси як складову частину особистості. Досліджена інформація сприяє поглибленню знань про особливості особистості письменниці, що дає змогу інтегровано підійти до аналізу творчості Лесі Українки. In this article is observed the character of Lesya Ukrainka as a part of her personality on the base of poetess’ letters to Olha Kobylianska. The received information will promote to extend knowledge about the peculiarities of the personality of the poetess. It will allow to analyse the oeuvre of Lesya Ukrainka integrated.
The Letters of Lesya Ukrainka to Olha Kobylianska: to the Problem of Conceptualization of the Personality of the Addressant
Keywords: епістолярій; особистість; амбівалентність; характер; epistolaries; personality; ambivalence; character