Вплив міжнародної юридичної термінології на формування української терміносистеми - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2011)
Виявлено особливостей взаємодії української та іншомовної юридичної термінології та встановлення характерних рис української юридичної терміносистеми як репрезента тенденцій розвитку відповідної терміносистеми в іншомовному світі.
Keywords: юридична термінологія; терміносистема