Основи наукових досліджень в зоології : тестові завдання - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Sukhomlin, K. B.; Zinchenko, O. P. (Східноєвропейський нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013)
Видання уміщує 150 тестових завдань з різних розділів спецкурсу «Основи наукових досліджень в зоології», передбачених навчальним планом ОКР «бакалавр» спеціальності 6.070400 «Біологія», відповіді до них та список рекомендованої літератури. Тести призначені для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: основи наукових досліджень; зоологія; тестові завдання; bases of scientific researches; zoology; test tasks