Декоративний живопис: методичні вказівки до лабораторних занять - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I.; Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання містить структуру курсу «Декоративний живопис», плани лабораторних занять, форми та методи оцінювання. Рекомендовано студентам освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, галузь знань 0202 - «Мистецтво», спеціальності 8.02020501 «Образотворче мистецтво».
Keywords: технологічні характеристики декоративного живопису; побудова декоративної композиції