ОБЕРНЕНА ТЕОРЕМА НАБЛИЖЕННЯ ФУНКЦIЙ ЗНАЧЕННЯМИ ОПЕРАТОРIВ ОДНОГО КЛАСУ - Піддубний, Олексій Михайлович; Piddubnyi, Oleksii M. (Iн–тматематикиНАНУкраїни,Київ, 2010)
Weprooftheinversetheoremofapproximationoffunctions,deﬁnedonthe unitcirclebyoperatorsfromclasses B1.Someapplicationofmaintheorem withregardtoboundarypropertiesofgeneralizedPoissonoperator Pl inthe unitdiscaregiven.