Проблеми визнання права власності на об’єкт нерухомого майна, що не прийнятий в експлуатацію, як судового способу захисту суб’єктивних цивільних прав та інтересів інвестора - Спєсівцев, Денис Сергійович (Юрінком Інтер, 2020)
В статті викладено результати авторського осмислення порядку використання такого способу захисту суб’єктивних цивільних прав інвестора в нерухоме майно (об'єкт інвестування) та інтересів щодо нього як визнання права власності. Автор звертається до сучасної судової практики з вирішення відповідної проблеми. На підставі аналізу положень чинного цивільного законодавства України пропонується альтернативний шлях її вирішення правозастосовними засобами.
Keywords: цивільне право; нерухоме майно; судовий захист; право власності; визнання права власності; речовий інтерес; 347.122