Етапи професійного становлення майбутнього педагога - Мельник, Ірина Миколаївна; Гончарук, Ольга Валеріївна; Honcharuk, Olha V.; Melnyk, Iryna M. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2012)
У статті розглядається проблема самовиховання майбутнього педагога, висвітлюються основні етапи цього процесу. The article deals with the problem of self-education a future pedagogue. Here the main stages of this process are investigated as well.
The stages of becoming and self-bringing a future teacher
виконано на кафедрі педагогіки дошкільної та початкової освіти
Keywords: професійне становлення; самовиховання; самопроектування; студент; becoming; self-education; student; teacher