Екологічні особливості біорізноманіття урочища Вутишно Камінь-Каширського району - Савчук, Людмила Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Магістерська робота виконана у трьох розділах. У першому розділі подано фізико-географічну характеристику та умови формування урочища Вутишно Камінь-Каширського району Волинської області. У другому розділі описана методика досліджень. У третьому розділі викладені результати досліджень, а саме екологічні особливості біорізноманіття урочища Вутишно Камінь-Каширського району Волинської області.
Keywords: урочище Вутишно; біорізноманіття; болото; екологічні особливості