Методика навчання основних технічних прийомів ігри в баскетбол - Цюпак, Юрій Юрійович; Швай, Олександр Дмитрович; Іваніцький, Роман Богданович (My University, 2021)
У роботі висвітлюються теоретичні відомості про основні технічні прийоми гри в баскетбол та дані рекомендації з методики їх навчання. Методичні рекомендації пропонуються для фахівців з фізичного виховання і спорту, тренерів, вчителів та студентів.
ВСТУП 4
І.ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ З БАСКЕТБОЛУ В ШКОЛІ 6
1.1.Баскетбол у початкових класах загальноосвітньої школи 6
1.2.Баскетбол у середніх і старших класах 9
Keywords: спортивні ігри; баскетбол; технічні прийоми; рухливі ігри; баскетбол в школі; 796.323(072)