Внутрішні і зовнішні чинники взаємодії і взаємовпливу національних та міжнародно-правових норм - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Ін-т держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2011)
На основі історико-правового порівняльного підходу охарактеризовано внутрішні і зовнішні чинники гармонізації національних і міжнародно-правових норм у часі і в просторі.
Keywords: міжнародні правові норми; історико-порівняльний підхід