Особливості управління рекламною діяльністю організації в умовах цифрової трансформації - Борисюк, Олена Володимирівна (Херсонський державний університет, 2025)
Цифрова трансформація - це процес, коли цифрові технології впроваджуються у всі аспекти роботи компанії, включаючи рекламу. Це означає, що різні цифрові інструменти та технології використовуються для оптимізації рекламних процесів. У 2024 році, згідно зі звітом McKinsey, понад 70% компаній у всьому світі вже включили елементи цифрової трансформації до своїх рекламних стратегій. Ключові технології, які активно використовуються в рекламі, включають великі дані (big data), штучний інтелект (AI) і автоматизацію. Big data допомагає аналізувати величезні обсяги інформації для більш точного націлення.
Keywords: Сучасні технології таргетування; системи автоматизованої закупівлі реклами; цифрова трансформація; Гнучкість і адаптація рекламних стратегій