Флора і рослинність України - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з курсу "Флора і рослинність України" під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, завдання для самостійної роботи, оцінювання, список рекомендованої літератури та джерел.
Keywords: флора; рослинність; Україна