Психологічна служба в освіті - Іванашко, Оксана Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
До змісту освітнього компонента «Психологічна служба в освіті» включені розділи, що дозволять узагальнити теоретичні та практичні знання з різних психологічних ОК, навчитися використовувати їх на практиці з метою ефективної організації психологічної служби в освітніх закладах різного типу.
Keywords: психологія освіти; психологічна служба