Групова динаміка та комунікації (тренінг): методичні вказівки до практичних занять - Ющишина, Лариса О. (My University, 2023)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабусу освітнього компонента, навчально-методичне видання містить лаконічне й чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять.
Рекомендовано здобувачам освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Keywords: групова динаміка; комунікації; 316.77