Документаційне забезпечення управління - Петрович, Валентина Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Документаційне забезпечення управління» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньою програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на: ознайомлення студентів з теоретичними та практичними навичками щодо організації документообігу в установі та підготовки документів, необхідних для управлінської діяльності з використанням комп’ютерних технологій.
Keywords: діловодство; документ; управління; документообіг; організаційно-розпорядчий документ; номенклатура справ