Особливості функціонального стану серцево-судинної системи під час розумової праці. - Мордик, М. Ю.; Черкашин, Р. Є.; Mordik, M. Yu.; Cherkashin, R. E. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Досліджено функціональні зміни показників серцево-судинної діяльності (пульс, артеріальний тиск), яких зазнають у кінці робочого дня і тижня педагоги та службовці. It was investigated the functional changes of the indicators of heart–vessel activity (pulse, pressure) of teachers and office workers which they feel at the end of their working day and workweek.
Features of the Functional State of Heart– Vessel System in the Process of Mental Activity.
Keywords: функціональний стан; частота; пульс; серце; артеріальний тиск; день; тиждень; праця; functional state; frequency; pulse; heart; pressure; day; week; work