Проблема неоунії на Волині в міжвоєнний період - Крамар, Юрій Вікторович; Kramar, Yurii V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 1998)
Проаналізовано розвиток неоунійного руху на Волині в міжвоєнний період. Визначено форми та методи його поширення. Досліджено роль греко-католицької церкви в цих процесах.

The development of neo-union movement in Volyn in the interwar period is analyzed. The forms and methods of its distribution are determined. The role of the Greek Catholic Church in these processes is explored.
The problem of neo-unin in Volyn in the interwar period
Keywords: Волинь; міжвоєнний період; неоунія; Друга Річ Посполита; Volyn; interwar period; neo-anion; Second Commonwealth