Маркетинговий менеджмент на підприємстві в умовах воєнного стану - Попко, Ангеліна Вадимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі розглянуто особливості маркетингової діяльності підприємств в умовах воєнного стану, коли економічна нестабільність, зміна поведінки споживачів і порушення логістичних ланцюгів створюють нові виклики для бізнесу. Досліджено стратегічні підходи до управління маркетингом у кризових ситуаціях, зокрема адаптацію бізнес-процесів до умов, що швидко змінюються, та необхідність оперативного реагування на зміни ринку.
Keywords: маркетинговий менеджмент; воєнний стан; стратегія; адаптація; підприємство; кризове управління; гнучкі маркетингові рішення