Студії з порівняльної фольклористики - Давидюк, Віктор Феодосійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У навчально-методичному посібнику подано статті автора з порівняльної фольклористики, які входять до програми основного курсу для апірантів та вибіркового для магістрантів «Порівняльна фольклористика». Розрахований на аспірантів та магістрантів спеціальності 035 «Філологія (Українська мова і література ) та спеціальності 014 «Середня освіта (українська мова і література)» денної та заочної форми навчання.
Keywords: порівняльна фольклористика; фольклор; популяційна генетика; міфологія; археологія; обрядовість