Публічна служба в Україні - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Видавничий дім "Кондор", 2018)
У підручнику систематизовано знання з теорії та історії публічної служби в Україні. Особлива увага приділена організаційно-правовим аспектам публічної служби та практичним компонентам цього соціально-правового інституту та виду професійної діяльності. Автором запропонована класифікація видів публічної служби та їх основні характеристики. Для слухачів, студентів, аспірантів, докторантів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», працівників органів публічної влади та всіх тих, хто цікавиться питаннями теорії публічного управління.
Keywords: публічна служба; політична служба; державна служба; безпекова служба; правнича служба; муніципальна служба; патронатна служба