Психологічні особливості емоційних переживань під впливом страху майбутнього у осіб пізньої зрілості - Магдисюк, Людмила Іванівна; Збишко, Анастасія Романівна (Wydawca : Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2019)
У статті здійснено теоретичний аналіз особливостей виникнення та розвитку емоційних переживань під впливом страху майбутнього у осіб пізньої зрілості. Проаналізовано методичний інструментарій дослідження страхів у осіб пізньої зрілості.
Keywords: страх майбутнього; пізня зрілість; емоційні переживання; методики; психопрофілактика.