Методичні рекомендації до практичних робіт “Аналіз продуктів харчування” - Савчук, Тетяна Іванівна; Корольчук, Світлана Іванівна (Вежа-Друк, 2025)
Методичні рекомендації до практичних робіт „Аналіз продуктів харчування” містять рекомендації виконання практичних робіт та короткі теоретичні відомості по тематиці.
Рекомендовано студентам ІІ курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньої кваліфікації магістр, освітньо-професійної програми 102 Хімія.
Keywords: продукти харчування; методичні рекомендації; 543.2:663.051 (072)