Лінгвокраїнознавство країн основної мови : програма нормативної навчальної дисципліни - Василенко, Ольга Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма нормативної навчальної дисципліни "Лінгвокраїнознавство країн основної мови" складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра (на базі диплома молодшого спеціаліста) напрямку 014 Середня освіта (Англійська мова) і призначена для студентів ІІ курсу факультету іноземної філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: історія країн основної мови; політичний устрій країн основної мови; географічне положення країн основної мови; британські лінгвістичні реалії; американські лінгвістичні реалії