Збірник завдань на комплексний державний екзамен для освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Ліпич, Любов Григорівна; Данилюк, Тетяна Іллівна; Шостак, Людмила Василівна; Колосок, Андрій Мирославович; Хілуха, Оксана Анатоліївна; Волинець, Ірина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У виданні подано теоретичні запитання, перелік тестових завдань з дисциплін: «Економіка підприємства», «Стратегія підприємства», «Економіка праці і соціально-трудові відносини», «Організація виробництва», «Потенціал і розвиток підприємства», «Проектний аналіз» та практичні завдання із зазначених дисциплін. Збірник тестових завдань на комплексний державний екзамен рекомендовано студентам спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» освітнього рівня бакалавр.
Keywords: Збірник завдань; ДЕК; Економіка підприємства