Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» - Світліковська, Олена Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів у галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 022 Дизайн. Дисципліна призначена для студентів І–IV курсів факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки.