Теоретична граматика: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Застровська, Софія Олександрівна; Zastrovska, S. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Теоретична граматика» складена відповідно до освітньо-професійної програми напряму підготовки 6.020303 Філологія «Мова та література (німецька)». Предметом вивчення навчальної дисципліни є: основні поняття теоретичної граматики німецької мови. Міждисциплінарні зв’язки: практична граматика німецької мови, сучасні граматичні течії, сучасні лінгвістичні течії, лінгвістика тексту, загальне мовознавство.
Keywords: теоретична граматика; бакалавр; німецька мова