Фінансові потоки домогосподарства - Потрапелюк, Микола (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Фінанси домогосподарств істотно впливають на розвиток фінансової системи країни завдяки найактивнішій участі членів домогосподарств у різноманітних фінансових відносинах. Вивчення сучасного погляду на фінанси домогосподарств є важливою частиною фінансової науки у зв’язку з тим, що Україна вступила в новий етап свого існування, на якому фінансові відносини малих форм господарювання набувають важливого значення в соціально-економічному розвитку суспільства.
Keywords: фінанси домогосподарств; розвиток фінансової системи країни; фінансові потоки; 332.13:338.49