Педагогічна психологія : силабус - Розмирська, Юлія Анатоліївна (My University, 2024)
Програма освітнього компонента «Педагогічна психологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю 053 психологія освітнього ступеня «бакалавр». Спрямована на формування у здобувача освіти знань про закономірності процесу навчання і виховання, вміння самостійно визначати потенційні можливості особистості, діяльності; формування у здобувачів освіти цілісних уявлень про структуру педагогічної діяльності, стилі педагогічного спілкування, механізми навчання, виховання, учіння; виявлення особливостей традиційних та новітніх технологій навчання, виховання та розвитку, шляхів самоусвідомлення та самовдосконалення педагога.
Keywords: педагогічна психологія; психологія навчання; психологія виховання; учіння